cazare in predeal nord

Wiki Article



cazare in predeal nord
Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

The area was more high-class than a lot of the 4-five hotels I have stayed at. Truly thoroughly clean as well as staff experienced great attention to details. The breakfast was very nice, freshly ready.

Este formata din parter si etaj. Parterul contine baie cu dus si un hol la intrare iar la etaj este dormitor cu pat dublu, jacuzzi pentru doua persoane, sistem de muzica.

Pensiune turistica situata in Predeal, este locul excellent atat pentru intalnirile Dumneavoastra de afaceri cat si pentru cei treatment doresc sa scape de agitatia orasului, sa se bucure de frumusetea naturii. Inconjurata de brazi ...

In timp ce va bucurati de facilitatile oferite de pensiune, puteti admira frmusetea naturii din jur sau puteti explora trasee montane si paduri de brazi.

“The really at ease bed and also the local weather that made our remain far better, and very last although not least, the swimming pool, jacuzzi, sauna and breakfast put made for a calming and nice continue to be”

It exceeded our expectations, a wonderful roomy room in a beautiful site, could not recommend it much more.

Din înălțimi, se văd munții Maramureșului și tot satul. Locul este, de fapt, un ansamblu de circumstance vechi, recondiționate. cazare in pensiune predeal De exemplu, căsuța din poveste are peste 200 de ani și a fost readusă la by means ofță și dotată cu utilități moderne.

Vila Smaranda is actually a just lately renovated guest house in Predeal in which guests can make the most of its back garden and bar. This visitor home offers free personal parking, a cazare in predeal ieftina 24-hour front desk, and cost-free Wifi.

Inexperienced Yard Villa se află în Predeal, la mai puțin de one km de pârtia de schi Clăbucet, și oferă acces gratuit la internet WiFi și vedere la munte.

Toate camerele includ Television cu ecran plat cu canale prin satelit și baie descopera privată. Proprietatea oferă room support și serviciu cazare predeal holiday de transfer gratuit pentru oaspeți.

Ferestrele treatment compun piramida iti ofera o priveliste unica si intimitatea de treatment sigur te vei bucura.

We only ate the breakfast for the restaurant from the hotel but it absolutely was tasty, also the very cazare robinson predeal best cappuccino at any time ! Every time we are back again in Predeal, for sure we will decide on this hotel !

Garanția prețului minim Acknowledgeă plata cu card Settle foră plata cu tichete de vacanță Acknowledgeă plata cu tichete de vacanță electronice Locație și semnal

Report this wiki page